Odgovori 
Iskrsli dijaloški prozor

Poštovanje,
Imam dva nemodalna prozorčeta. Kada su oba aktivirana, i želim jedan da ugasim, javlja mi se nepoznati prozor (videti sliku). Da li neko prepoznaje prozor,odakle bi on bio, jer ja ga nisam pravio.

   
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Ok shvatio sa. Imam kod koji sortira neke podatke (po redovima), ali nisam definisao da kada postoji samo jedan red podataka da kod ne sortira, jer nema šta da se sortira jedan red Smile
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Rekao bih ipak da je reč o grešci u programu, jer kada se ređanje poziva iz makroa ovaj prozorčić ne bi trebalo da se prikazuje. Moglo bi se prijaviti kao greška na https://www.libreoffice.org/get-help/bug/

Kada korisnik sam klikne na dugme za ređanje, tada je zgodno da se pojavi prozorčić koji nudi opciju da se opseg proširi kada je odabran samo deo povezanih kolona ili redova. Često se dogodi da korisnik u tablici odabere kolonu za ređanje i očekuje da cela tabela bude poređana po toj koloni, a ne da budu poređane vrednosti samo u toj jednoj koloni. To je razlog zašto novija izdanja imaju ovaj prozorčić.
Poseti veb stranicu korisnika
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Kao što rekoh, ranije, imam problem sa prijvaljivanjem bagova još od ranije. Ali, evo, zapakovao sam primer, pa Vi Gorane, ako želite, završite ostalo. Proverite moj engleski, kod je upakovan.

.ods  Sort.ods (Veličina: 23.16 kb)

Citiraj ovu poruku u odgovoru
Odgovori 
Kontakt | otvorenidokument.com | Povratak na vrh | Povratak na sadržaj | RSS