Odgovori 
Problem sa OpenOffice 4.1.1.

Kad pokrenem .odt file u kom sam nesto vec radio, pojavi mi se poruka OpenOffice 4.1.1 has stopped working. Molio bih za pomoc, ako neko zna kako da se resi ovaj problem?
Unapred Hvala!
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Da li po sledećem pokretanju OpenOffice nudi opciju da oporavi dokument?

Možete li da dokument javno priložite ovde na forumu kako bi mogli da pogledamo da li je datoteka oštećena i šta bi mogao da bude problem?
Poseti veb stranicu korisnika
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Da nudi oporavak ali ne uspeva da ga oporavi.

Bilo koji dokument koji sacuvam, po pokretanju se pojavi taj problem. U nekim slucajevima se desi da ga pokrenem dva puta normalno, a posle kad hocu da ga pokrenem opet, desava mi se taj problem.

Probao sam da reinstaliram program i opet instaliram ali i dalje isto.
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Možda su se oštetili neki fajlovi u "user" folderu. Pokušajte da izmenite ime user foldera u user.old (čime ćete sačuvati stara podešanja ali se neće koristiti), da bi se pri novom otvaranju Openofisa on sadm kreirao novi user folder. Neka lična podešavanja će nestati, ali vredi probati. Ovaj user folder sadrži neka lična korisnička podešavanja i on se prenosi kod sledeće instalacije AOO-a. Jedino izbegavanjem da se koriste ta podešavanja možete da kod novog pokretanja AOO-a krenete od "nule", pa ćete videti: ako je uzrok problema nestao, onda je uzrok problema bio neki oštećeni fajl u user folderu..
Detaljnije o ovome pogledajte ovde:
https://forum.openoffice.org/en/forum/vi...hp?p=58401

Apache OpenOffice 4.0.1 Win
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Da li je problem eliminisan?

Apache OpenOffice 4.0.1 Win
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Odgovori 
Kontakt | otvorenidokument.com | Povratak na vrh | Povratak na sadržaj | RSS