Odgovori 
problem sa ooo2gd na Linuksu

Već sam ranije imao problem da instaliram programčić ooo2gd na Vindovsu, a sada je sličan problem na Linuksu (mint 17). Program instaliram, ali kada hoću da ga učinim dostupnim, dobijem odgovor: java.lang.reflect.InvocationTargetException.
JRE je instalirana i čekirana.
Citiraj ovu poruku u odgovoru

https://code.google.com/p/ooo2gd/issues/detail?id=115

Izgleda da se ovaj dodatak više ne održava.
Poseti veb stranicu korisnika
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Kakva šteta! Ima li šta drugo slično?
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Moguće je koristiti prilagođeni CMIS i oAuth za povezivanje sa Google diskom. Iako podrška postoji u izvornom kodu, koliko mi je poznato jedini način da se povezivanje sa Google diskom preko prilagođenog CMIS-a omogući jeste da se Libreofis namenski iskompajlira iz izvornog koda tako da ova mogućnost bude uključena.

Pretpostavljam da još uvek postoje neki nedostaci i specifičnosti prijave na Google disk i da zato opcija dolazi isključena u zvanično izdatim paketima.

Probajte da se raspitate na Ask LibreOffice tako što bi postavili novo pitanje o CMIS povezivanju na Google Drive servis iz Libreofisa.

Da li je moguće povezati fasciklu na računaru sa Google Diskom preko njihovog klijenta i onda čuvati i otvarati dokumente iz ove fascikle?
Poseti veb stranicu korisnika
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Pronađoh i najnoviju, ažuriranu verziju, ali i dalje ne radi.
http://extensions.services.openoffice.or...webdav-301
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Деинсталирао сам нову верзију ЛО (мислим да је била 4.2.3.2) и инсталирао препоручену стабилну верзију (4.1.6.2) и сад све лепо функционише (мислим на програмчић ooo2gd).
Ето, ако неког занима, ова корисна "алатка" још увек може да се користи.
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Odgovori 
Kontakt | otvorenidokument.com | Povratak na vrh | Povratak na sadržaj | RSS