Odgovori 
Greška kod pretvaranja slova u krive.

Na drugom slajdu sam pretvorio čitavu rečenicu u krive linije. Dok sam bio u dokumentu sve je bilo uredu. Snimio sam dokument i zatvorio ga. Kada sam
ponovo otvorio dokument slova su bila izobličena. Ima li neko objašnjenje? Takođe verzija 3.51 u Windowsu ne radi stabilno. Dolazi do zatvaranja dokumenta iz čista mira.
Ponekad dokument ne može da se otvori i nakon toga obično traži oporavak istog.

Prilozi uz poruku .otg  Dani u sedmici.otg (Veličina: 20.88 kb)
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Pretpostavljam da se radi o Libreofisu?
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Da. U ranijoj verziji se normalno vidi dokument. Nisam probao da odštampam isti.
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Imam utisak da je Openofis, i pored svih nedostataka, i kako se čini zamrznutog razvoja, nekako stabilniji. Mogli ste da vidite moj neuspešni prelazak na LibreOfis putem teme koju sam nedavno pokrenuo. Sličan problem sam imao kada sam hteo svojevremeno da pređem na go go verziju openofisa. Sećam se da mi tada Calc sa većim brojem listova nije mogao ni otvoriti. Ako mi je to samo pogrešan utisak, eto neka neko prokomentariše ovaj post. Čini mi se da mi je neko rekao na forumu, još povodom go go verzie openofisa ( a mislim da je sličan način rada sada i sa LibreOfisom, jer je kompletna ekipa go go ofisa sada u LibreOfisu) da se izmene i prepravke koje se rade ne proveravaju baš sa svih mogućih strana i "dubinski" kao što je to kod OpenOfisa. E sad, ako sam pogrešno zapamtio, zvinjavam se ...
Citiraj ovu poruku u odgovoru

Ma valjda će ispraviti te greške. Meni je milije da sve ide napred. Naravno, treba raditi i na stabilnosti programa. Čini mi se da je Libre Office bolje optimizovan za Linux i da znatno brže radi.
Nešto što sada primećujem jeste da ne primam poruke, sa foruma, o pitanjima koja su drugi postavili, već samo poruke u vezi pitanja koja sam ja postavio. Onako je čini mi se forum bio aktivniji. Uvek smo na mejlu imali problem sa kojim se neko susreće. Kada svi tražimo rešenje, onda dolazimo i do novih ideja kako da unapredimo ovaj nama omiljeni softver. Par grešaka, koje sam uvideo u ranijim verzijama, su na moje zadovoljstvo i zadovoljstvo ostalih, ispravljene u novijim verzijama. Naravno, ističem da je Goran to prijavio gde treba.
Citiraj ovu poruku u odgovoru
Odgovori 
Kontakt | otvorenidokument.com | Povratak na vrh | Povratak na sadržaj | RSS